Liittyykö uhkapelaaminen suomalaisten olemiseen YK:n mukaan ”onnellisimmat ihmiset maailmassa”?

Esillä oleva kuva On uhkapelejä jotka liittyvät voittoihin jotka ovat YK n onnellisimpia ihmisiä maailmassa 300x200 - Liittyykö uhkapelaaminen suomalaisten olemiseen YK:n mukaan "onnellisimmat ihmiset maailmassa"?
Esillä oleva kuva On uhkapelejä jotka liittyvät voittoihin jotka ovat YK n onnellisimpia ihmisiä maailmassa - Liittyykö uhkapelaaminen suomalaisten olemiseen YK:n mukaan "onnellisimmat ihmiset maailmassa"?

Yhdistyneet kansakunnat julkaisivat vuosittaisen kyselytutkimuksensa tulokset maailman onnellisimpien maiden määrittelemiseksi, ja Suomi on numero yksi toista vuotta peräkkäin.

On yleisesti tiedossa, että Suomella on tällä hetkellä yksi vakaimmista talouksista, koska sillä on suuria taloudellisia käytäntöjä, jotka tarjoavat laadukkaita palveluita kansalaisilleen.

Yksi Suomen suurimmista taloudellisista toimenpiteistä on ollut yhdistää kolme tärkeintä rahapelitoiminnasta vastuussa olevaa yritystä vuonna 2017, mikä takaa sen, että pelimonopoli on maassa täysin hallinnassa.

Tämän uuden liittoutuman ansiosta suuri osa rahoista, jotka tulee Ray:ltä, Veikkaukselta ja Fintoto oy:ltä, käytetään rahoittamaan hyväntekeväisyysjärjestöjä ja valtioon liittyviä hankkeita.

On uhkapelejä jotka liittyvät voittoihin jotka ovat YK n onnellisimpia ihmisiä maailmassa - Liittyykö uhkapelaaminen suomalaisten olemiseen YK:n mukaan "onnellisimmat ihmiset maailmassa"?

Koska rahapelien näkymät kasvavat nopeaa vauhtia Pohjoismaissa näiden kolmen yhtiön liittoutumisen jälkeen, suomalaiset ovat olleet onnellisempia kuin koskaan.

Onko tällä äkillisellä YK:n huomaamalla onnellisuuden kasvulla Suomessa jotakin tekemistä sen kanssa, että maan rahapeliala on kasvamassa?

Meidän on otettava huomioon suuri prosenttiosuus vuotuisista tuloista, joita käytetään paremman sairaanhoidon tarjoamiseksi vanhemmalle väelle ja sotaveteraaneille, parempiin vanhainkoteihin, erilaisille lasten projekteille ja teknologian ohjaamiin palveluihin.

YK mittaa onnellisuutta joidenkin muuttujien mukaan, kuten BKT henkeä kohden, maan korruption taso, elinajanodote ja jopa anteliaisuus kansalaisten keskuudessa.

Suomi on oikeutetusti ansainnut ensimmäisen sijan. Kiitos turvallisuuden, täysin hallituksen tukeman terveydenhuoltojärjestelmän, ihmisten pääsyn luontoon, sanan- ja tahdonvapauden, pääsyn ilmaiseen koulutukseen sekä mahdollisuuden saada lastenhoitoa kohtuuhintaan.

Vaikka rahapeleistä kerättyjen varojen summa ei ole suurempi kuin 5% vuosibudjetista, ei ole hullua ajatella, että suomalaiset ovat nyt onnellisempia, kiitos niiden parannusten, joita maassa on tehty parin viimeisen vuoden aikana, kun rahapeleistä saatuja varoja käytetään hyvän asian puolesta.