Osallistu

Täällä Helsinki 2017 sivuilla olemme päättäneet yhdestä asiasta, ja vain siitä yhdestä asiasta: jakaa tietoa rahapelitoiminnasta Suomessa keinona antaa ihmisille tietoa siitä, miten ala toimii.

On myös tärkeää ymmärtää, mistä kansallinen lähestymistapa uhkapelaamiseen tulee, jotta ala voi jatkaa kasvamista samalla, kun se auttaa prosessissa Suomea. 

Aivan kuten Suomen valtio tarvitsee kansalaistensa apua rahoittamaan osan kansakunnan hankkeita sekä hyväntekeväisyystoimintaa rahapelitoiminnalla, me tarvitsemme lukijoidemme apua, jotta sivustomme jatkaa toimimista parhaalla tavalla.

Siksi kutsumme yleisömme osaksi yhteisöämme auttaakseen meitä kasvattamaan sisältöämme ja fanipohjaamme.

Ryhdy tilaajaksi

Sivukuva Contribute tilaa meille - Osallistu

Saadakseen täyden pääsyn verkkosivustomme arkistoon ja joihinkin jakamiimme lisäsisältöihin. Lukijoidemme on maksettava pieni 5 dollarin kuukausittainen tilausmaksu.

Tilaamalla Helsinki 2017 sivut käyttäjät saavat mahdollisuuden saada sähköposti-ilmoituksia, jotta he tietävät milloin me julkaisemme uutta sisältöä.

Tällä rahalla lukijat auttavat meitä rahoittamaan parannuksia, luomaan enemmän ja parempaa sisältöä, palkkaamaan enemmän sisällönkirjoittajia, lisäämään toimittajien määrää, ja jopa lisäämään web-kehittäjiä, saaden meidät tavoittamaan useampia ihmisiä.

Kasvattamalla tiimiämme, varmistamme, että yleisö saa aina parasta mahdollista sisältöä.

Mainosta kanssamme

Sivukuva Contribute Mainosta kanssamme - Osallistu

Helsinki 2017 sivujen täytyy jatkaa laadukkaan sisällön jakamista yleisömme kanssa saadakseen apua toisella tavalla. Tästä syystä haluaisimme kutsua yrityksiä kumppaneiksi kanssamme ja mainostamaan tuotteita tai tuotemerkkejä yrityksemme kanssa. 

Jos yrityksesi liittyy jollakin tavalla uhkapelialaan ja haluaisit käyttää tätä vaatimatonta alustaa, olemme varmoja, että voimme auttaa tuotteitasi saamaan enemmän näkyvyyttä, kiitos meidän kasvavan fanipohjamme ja uhkapeliyhteisön tuen.

Markkinointitiimimme tarjoaa kuukausittaisia mainostusohjelmia, jotka on huomioitu yksilöllisesti tuotemerkkisi tai tuotteesi tarpeisiin, ja joihin kuuluvat eri kokoiset bannerit, joita voit käyttää verkkosivuilla, sekä rehelliset tuotearvostelut, jotka julkaistaan verkkosivulla. 

Jotta voisit ryhtyä verkkosivuston tilaajaksi tai mainostaa tuotemerkkiäsi tai tuotettasi, ota yhteyttä tiimiin käyttämällä sivuston ‘pidä yhteyttä’ osiossa annettuja tietoja ja liity Helsinki 2017 joukkoon tullaksesi osaksi yhteisöä.